Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Živé potraviny na váš stůl: fermentovaná zelenina, ovesné vločky i limonáda

Ferco 145 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Děti
Jan

Dobrý den, manželka zde před týdnem položila dotaz k výrobku, načež byl tento dotaz skryt. Je nějaký racionální důvod, že dotaz nemůže být zodpovězen? Nepřijde vám to trošku nefér?

Ferco


Dobrý den,



dotaz vaší manželky jsme neskryli. Vypadá to, že dotaz byl skryt Slevomatem. Důvod neznáme, ale dotaz je na skutečnost, která je zřejmá ze složení našeho prémiového kimchi. Jeho složení, včetně složení zmiňované sojové omáčky, je uvedeno na obalu kimchi i na Slevomatu. Složení (pálivé varianty) je následující a není v něm uvedena pšenice:



Složení: pekingské zelí, cibule, bílá ředkev, jarní cibulka, hruška, mrkev, česnek, zázvor, přírodně fermentovaná sójová omáčka (celé sójové boby, voda, mořská sůl, alkohol z cukrové třtiny), rýžová mouka, sladká paprika, miso (celé sójové boby, voda, mořská sůl, pražená ječná mouka, aspergillus oryzae), chili, lahůdkové droždí, houba shiitake .



Potenciálním zdrojem lepku v našem kimchi by mohla být pražená ječná mouka, která se používá při výrobě námi používaného japonského misa, které je součástí našeho kimchi, a je rovněž uvedena ve složení kimchi. Netestovali jsme, jestli je z této mouky v misu přítomný nějaký lepek. Pokud ano, tak bychom předpokládali, že to bude malé množství, vzhledem k několikaleté fermentaci tohoto misa, při jeho výrobě.



Sojové omáčky se běžně používají při výrobě veganských kimchi jako jsou všechna naše kimchi, protože nahrazují rybí omíáčky používané v neveganských kimchi. Prémiovost našeho kimchi mimo jiné spočívá v tom, že používáme japonskou přírodně fermentovanou sojovou omáčku, narozdíl od běžných výrobců kimchi, kteří běžně používají čínské synteticky vyráběné sojové omáčky, v kterých bývá často používána vámi zmiňovaná pšenice.



FERCO

Veronika Lyková

Dobrý den, jak dlouho po otevření sáčku kimchi vydrží? Do kdy jej máme spotřebovat? Děkuji za odpověď.

Ferco


Dobrý den,



doba trvanlivosti je 3 měsíce od data výroby uvedeném na balení i po otevření. Ideální je po odebrání zeleniny z balení zbytek obsahu stlačit, aby vše bylo ponořeno ve šťávě.



S pozdravem



Ferco

Stan

Dobrý den, je nutné kimchi Štávu uchovávat v lednici?

Slevomat.cz

Dobrý den, děkuji Vám za dotaz.

Kimchi šťávu je nutné uchovávat chlazenou při teplotě od 1 °C do 5 °C z důvodu probíhající fermentace.

Přeji hezký zbytek dne, Eva

V.

Dobrý den, od kolika hodin ráno má provozovna na Proseku otevřeno? Děkuji

Slevomat.cz

Dobrý den, děkuji za Váš dotaz. Osobní vyzvednutí objednávek je možné pouze po přechozí domluvě e-mailem nebo telefonem. Přeji Vám hezký den. Matěj, Slevomat.cz

Jana

Dobrý den, probiotický salát – kolik porcí je z 1 pytlíku? Je ostrý-pálivý?

Slevomat.cz

Dobrý den, Jano, děkuji za váš dotaz. V nabídce jsou hned dvě možné velikosti salátku, konkrétně 430 g a 720 g. Co se týká porcí, záleží na každém, jak velké porce si dává. Ohledně ostrosti, ve složení tohoto salátku je černý pepř a chilli, avšak jsou tam spíše pro dochucení. Salátek není pálivý, případně jen jemně. S přáním krásného dne, Johana

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru